Fra haver til maver - Nellemanns-Have.dk

Gå til indhold
Juni 2021: I måltidskasserne fra "Årstiderne" var der følgende indlæg omkring skolehaverne rundt i Danmark - hvor specielt skolehaverne i Nellemanns Have samt Anne (Lærer på Sæbygårdskolen), som leder skolehaven omtales.
______________________________________________________________________________________________
8. oktober 2018

 
6 klassernes storslåede afslutning i skolehaverne 2018.
Alle var i pragtfuld humør, og alt var meget velorganiseret. Der blev gået til den på alle fronter. Afgrøderne for hele året skulle bruges op, og bedene skulle gøres vinterklar.
Børnene var delt op i grupper, hvor der var en garvet ven fra Nellemanns Have, samt deres lærer Anne, der fortalte de unge mennesker hvad der skulle gøres.
Vores veloplagte borgmester Birgit Hansen var også på besøg, og som altid viste hun stor interesse for børnenes arbejde, og havde som de foregående år sodavand med til alle !!
Politiet kom også lige forbi med et oplæg om hvordan man opførte sig generelt i det offentlige, stort tak.
Et kæmpe TAK skal lyde til Dennis fra Frøken Madsen, for igen i år at komme sammen med sine dygtige elever, Rikke og Andreas. De havde fuldstændig styr på hvad der kom i børnenes gryder. Aldrig har en vildtgryde smagt så dejligt. Dennis havde skudt 2 rådyr, og viste hvordan et rådyr blev flået og parteret. Til stor begejstring for alle.
En rigtig god dag hvor der blev arbejdet og hygget, med en formidabel middag som afslutning. Tak for i år, til Sæbygårdskolen.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
9. oktober 2017

Afslutning på skolehaverne for i år.

Se billederne nedenfor.

Suttetræet blomstrede - både med æbler og med sutter.
________________________________________________________________________________________________________________________

Arbejdsdag i skolehaverne
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Anne Baks billedmateriale fra generalforsamlingen 2017:
Billeder fra skolehaverne optaget den 24/7-2016.
Sæbygårdskolens 5. klasser har i projekt "Fra haver til maver" indrettet et areal til dyrkning af egne produkter. Her et par billeder fra haven ved opstarten 2016.
Tilbage til indhold