Aktiviteter - Nellemanns-Have.dk

Gå til indhold
Aktiviteter:

Afslutning skolehaver mandag den 10. oktober

Vinterfest for aktive med ægtefæller onsdag den 23. november kl. 18 på Frk Madsen.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 
4. oktober 2018

Vi var ikke mange i haven i dag, men det forhindrede ikke i at der blev lavet en masse.

Og vi er bare helt ovenpå, !! For første gang i Nellemanns Haves historie, blev vores egne paradistræer genplantet hvilket vi er utrolig stolte af. De små paradis træer, vi har podet og passet på i et pænt stykke tid.
Så nu er der paradistræer til salg igen til plantning i Nellemanns have. De koster kun 300 kr. og overskuddet går ubeskåret til havens drift. Adskillige af havens venner har selv træer, der er købt til f.eks. børnebørn så de kan følge dem og se dem vokse, det er en stor succes. Men træerne kan jo bruges til alt, brudepar - jubilarer - runde fødselsdage - til at mindes en person m.m. Det giver en velkommen anledning til at gå i haven og se til sit træ. Birthe tager utrolig gerne imod bestillinger, send en mail til Birthe og få et træ i haven, til stor glæde for alle.
Mail: kornblomst@9300net.dk
I får naturligvis et skilt med jeres navn, og sorten på æblet. Men alt det fortæller Birthe gerne om.
 
Og ja, vi var flittige, der blev stadig kørt ekstra jord til skolehavernes bede, i skolehaverne blev der også gjort klar til middag, som ville bestå af grønkålssuppe. Rosenbedene, fik en tur med hakkejernet. Og ikke mindst fik vi klippet og flyttet et par rhododendron. Efteråret er kommet, og vi hygger os stadig, Men kaffen bliver bedre på denne tid af året , kom endelig og hyg med os hver torsdag formiddag.
 
____________________________________________________________________________________________________________________

Torsdagsholdet den 17. november 2016

____________________________________________________________________________________________________________________

AKTIVITETSPLAN FOR NELLEMANNS HAVE.

En gruppe frivillige arbejder hver torsdag formiddag i haven fra kl. 9:00.
Kom og hils på os og vær med.
Der er mange former for arbejde.
Kom og byd ind med det, du kan bidrage med.
Der er kaffe på kanden kl. 10:00.
________________________________________________________________________________________________________________________
Tilbage til indhold